NFC RFID paslezer werkt niet

Algemeen

De NFC ACS ACR122 is een plug & play apparaat.  Deze RFID lezer kan zowel RFID tags als pasjes uitlezen.

Checks bij storingen

Als de paslezer niet werkt controleer dan het volgende:

• Is de paslezer correct aangesloten aan uw PC of kassa?
  • Brand het lampje op de lezer?
  • Sluit uw PC of kassa helemaal af en laat deze een minuut uit staan.
  • Start de PC of kassa opnieuw op en controleer of de lezer nu wel werkt.
  • Is er een USB verlengkabel gebruikt? Haal deze er dan tussen uit en sluit de paslezer direct aan op uw PC of kassa.
  • Werkt de lezer wel op een andere PC of kassa?
  • Installeer de driver opnieuw en start uw PC of kassa opnieuw op.

Download NFC ACS ACR122 driver

nfc-acs-paslezer
Naam: Fabriekshandleiding NFC ACS ACR122 (Engels)
Type: pdf
Grootte: 747 kB
 Download

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 24 augustus 2018