NFC RFID paslezer werkt niet

Algemeen

De NFC ACS ACR122 is een plug & play apparaat.  Deze RFID lezer kan zowel RFID tags als pasjes uitlezen.

Checks bij storingen

Als de paslezer niet werkt controleer dan het volgende:

• Is de paslezer correct aangesloten aan uw PC of kassa?
  • Brand het lampje op de lezer?
  • Sluit uw PC of kassa helemaal af en laat deze een minuut uit staan.
  • Start de PC of kassa opnieuw op en controleer of de lezer nu wel werkt.
  • Is er een USB verlengkabel gebruikt? Haal deze er dan tussen uit en sluit de paslezer direct aan op uw PC of kassa.
  • Werkt de lezer wel op een andere PC of kassa?
  • Installeer de driver opnieuw en start uw PC of kassa opnieuw op.

Download NFC ACS ACR122 driver

nfc-acs-paslezer
Naam: Fabriekshandleiding NFC ACS ACR122 (Engels)
Type: pdf
Grootte: 747 kB
 Download

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 24 augustus 2018