Waar kan ik mijn e-Captain verbruik nakijken?

 

Algemeen

In e-Captain kunt u uw systeemverbruik, dataverkeer, schijfruimte en informatie over uw ledenbestand terugvinden in de statistieken van e-Captain. Ga hiervoor in het hoofdmenu naar het onderdeel Statistieken.

 statistieken-menu

Ledenbestand

Bij Ledenbestand kunt u van verschillende verdelingen een grafiek bekijken en desgewenst uitprinten.


statistieken-ledenbestand

Facturatie

Bij Facturatie kunt u van verschillende gegevens een grafiek bekijken en desgewenst uitprinten.

 

statistieken-facturatie

Website

Bij Website kunt u van een specifieke periode de bezoekers statistieken bekijken. Voor de website statistieken is het ook mogelijk om Google Analytics te gebruiken. Omdat Google Analytics op een andere en uitgebreidere manier meet kunnen de statistieken in e-Captain afwijken van Google Analytics.

 

statistieken-website

Dataverkeer

Bij Dataverkeer kunt u van een specifiek jaar het gebruikte dataverkeer bekijken. De pagina toont een algemene grafiek waarin het totale dataverkeer wordt afgezet tegen het maximale dataverkeer van uw contract, het gemiddelde dataverkeer wat u gebruikt en het daadwerkelijke verbruik. Daarnaast wordt er een uitsplitsing gemaakt in het dataverkeer van uw website, verzonden mailings en e-Captain zelf.

  • Website: Het dataverkeer dat gebruikt is om de tekst en afbeeldingen vanaf de server naar de website bezoeker te sturen.
  • Mailing: Het dataverkeer dat gebruikt is om e-mailberichten vanuit Captain naar de leden te versturen.
  • Captain: Het dataverkeer dat gebruikt is om gegevens in Captain op het scherm te tonen.

 

statistieken-dataverkeer

Activiteiten

Bij Activiteiten kunt u van verschillende gegevens over een bepaalde periode een grafiek bekijken en desgewenst uitprinten.

 

statistieken-activiteiten

Systeem verbruik

Bij Systeem verbruik vind u een overzicht terug van het aantal (niet) actieve relaties, objecten, schijfruimte en dataverkeer in relatie tot uw e-Captain contract.

 

statistieken-systeemverbruik

 

Bekijk hier de uitleg over actieve en niet actieve relaties/objecten.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 29 juni 2017