Waarom moet ik steeds opnieuw inloggen in e-Captain?

Algemeen

In juli 2017 hebben we een extra veiligheids optie toegevoegd aan e-Captain waarbij u na 120 minuten inactiviteit automatisch wordt uitgelogd. Toetsaanslagen worden niet herkend en tellen dus niet als actief. Alleen het verversen van een pagina (of wisselen naar een andere pagina) wordt gezien als actief. Als u dus een mailing aan het typen bent of op een webpagina een tekst aan het typen bent zorg dan dat u regelmatig uw werk opslaat.

Als u langer dan 120 minuten inactief bent verloopt uw sessie en zult u opnieuw moeten inloggen in e-Captain.

Deze veiligheids optie is niet van toepassing op de kassa.

Aanpassen sessie timeout tijd

Standaard wordt u na 2 uur inactiviteit automatisch uitgelogd. U kunt echter de sessie timeout tijd aanpassen bij uw Persoonlijke instellingen in e-Captain.

• Ga naar het Home menu
  • Selecteer de optie Persoonlijke instellingen
  • Selecteer de gewenste Sessie timeout tijd in het uitklapmenu

sessie-timeout-aanpassen-01

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 28 juli 2017