Waarom moet ik steeds opnieuw inloggen in e-Captain?

 
 

Algemeen

In juli 2017 hebben we een extra veiligheids optie toegevoegd aan e-Captain waarbij u na 120 minuten inactiviteit automatisch wordt uitgelogd. Toetsaanslagen worden niet herkend en tellen dus niet als actief. Alleen het verversen van een pagina (of wisselen naar een andere pagina) wordt gezien als actief. Als u dus een mailing aan het typen bent of op een webpagina een tekst aan het typen bent zorg dan dat u regelmatig uw werk opslaat.

 

Als u langer dan 120 minuten inactief bent verloopt uw sessie en zult u opnieuw moeten inloggen in e-Captain.

 

Deze veiligheids optie is niet van toepassing op de kassa.

Aanpassen sessie timeout tijd

Standaard wordt u na 2 uur inactiviteit automatisch uitgelogd. U kunt echter de sessie timeout tijd aanpassen bij uw Persoonlijke instellingen in e-Captain.

  • Ga naar het Home menu
  • Selecteer de optie Persoonlijke instellingen
  • Selecteer de gewenste Sessie timeout tijd in het uitklapmenu

 

sessie-timeout-aanpassen-01

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 28 juli 2017

Was deze informatie nuttig?