Welke e-mails worden verstuurd bij bardiensten?

 
 

Welke e-mails worden verstuurd bij het aanmaken of aanpassen van bardiensten?

Als  u leden indeelt voor een bardienst of gaat schuiven met de bardienstplanning dan worden er door e-Captain diverse e-mailberichten verstuurd. Maar welke zijn dat precies? En waar vind ik die teksten terug? Dat leggen we u hieronder uit.

Op welk moment worden e-mails verstuurd?

Als u leden indeelt voor een bardienst dan worden deze leden daarover per e-mail geïnformeerd. Deze e-mails worden de volgende ochtend omstreeks 06:00uur automatisch door e-Captain verstuurd. Dit geeft u de kans om met de planning te schuiven zonder dat de leden steeds allerlei e-mails ontvangen.

  • Bij wijzigingen in de bardiensten worden nieuw gekoppelde leden niet gemaild zolang ze zelf niet op de hoogte zijn dat ze voor deze functie waren ingedeeld. Voor wijzigingen die dezelfde dag worden gedaan worden dus geen e-mailberichten gestuurd.
  • Bij het verwijderen van een bardienst wordt er alleen een "vervallen" mail gestuurd indien het lid al een bevestigingsmail heeft gehad of als deze de functie al bevestigd heeft.

E-mailtemplates

Aan een bardienst (functie) zijn verschillende e-mailtemplates gekoppeld. De e-mailtemplates vind u terug in de Mailing module.

  • Ga in het hoofdmenu naar Mailing.
  • Selecteer Mailingberichten
  • Klik op Activiteiten templates
Template Omschrijving
Functie ruilen Deze template wordt verstuurd als iemand een ruil verzoek heeft ingediend.
Functie ruilen bevestigd Deze template wordt verstuurd als het ruil verzoek is geaccepteerd.
Functie ruilen vervallen Deze template wordt verstuurd als het ruil verzoek vervalt of is geweigerd.
Medewerkers - functie vervallen Deze template wordt verstuurd als de functie is vervallen en het lid niet meer aanwezig hoeft te zijn.
Medewerkers - bevestig functie Deze template wordt verstuurd als een lid door een beheerder wordt ingedeeld. Het lid moet dan de functie bevestigen (indien de instelling voor bevestigen is aangevinkt bij Instellingen).
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 25 februari 2019