Overzichten en facturatie

Lijst met planningen

Voor een snel overzicht van alle planningen en de daaraan gekoppelde objecten zit er in e-Captain naast de visuele planner ook nog een lijst met alle planningen.

verhuurobjecten-overzichten-en-facturatie-1

• Klik in het hoofdmenu voor Verhuurobjecten.
  • Kies in het submenu voor Lijst met Planningen.

verhuurobjecten-overzichten-en-facturatie-2

• Door middel van de uitklaplijst is het mogelijk alle planningen of een specifieke planning zichtbaar te maken.

verhuurobjecten-overzichten-en-facturatie-3

Controlelijst facturatie

Met het item Controle lijst facturatie is het mogelijk inzicht te krijgen in de status van de facturatie met betrekking tot de verhuurobjecten en de gekoppelde relaties.

verhuurobjecten-overzichten-en-facturatie-4

• Klik in het hoofdmenu op Verhuurobjecten.
  • Kies in het submenu voor Controlelijst facturatie.

verhuurobjecten-overzichten-en-facturatie-5

• Geef een selectie van de categorieën en planningen waarvan het overzicht geopend dient te worden.
  • Kies een Uitvoermethode en klik op de knop Volgende om het overzicht te openen.

verhuurobjecten-overzichten-en-facturatie-6

Facturatie verhuurobjecten

Op de ledenkaart is op het tabblad Objecten zichtbaar welke objecten het lid heeft en in welke planning deze objecten geplaatst zijn.

verhuurobjecten-overzichten-en-facturatie-7

• Op het tabblad Artikelen staat de status van de facturatie en de artikelinformatie.

verhuurobjecten-overzichten-en-facturatie-8

• Vanuit het tabblad Artikelen is het mogelijk direct een artikel te factureren of een selectie te maken en dan de selectie te factureren.
  • Om alle openstaande objectregels van alle leden te facturen is het gemakkelijker via het hoofdmenu naar Factureren te gaan.

verhuurobjecten-overzichten-en-facturatie-9

• Klik op de knop Uitvoeren na het ingeven van Factureer alle objectregels.

verhuurobjecten-overzichten-en-facturatie-10

• Selecteer alle leden en klik op de knop Maak facturen om alle objectregels te factureren.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 3 juli 2017