Standaard functies beheren

Standaard functie instellingen

Bij de Standaard functie instellingen worden de standaard functies automatisch getoond. Deze standaard functies zijn groepsitems van de systeemgroep Medewerkers functies. Standaard bevat deze systeemgroep het groepsitem Bardienst en het groepsitem Barhoofd. Deze twee kunt u niet verwijderen. U kunt aan deze systeemgroep zelf nieuwe groepsitems toevoegen.

• Ga naar in het Beheercentrum naar Groepen en selecteer de optie Onderhoud groepen.
  • Selecteer de groep Medewerker functies

medewerker-roosters-02 2

• Klik op Bewerken IconS Edit om een bestaande functie aan te passen
  • Klik op Verwijderen IconS Deleteom een bestaande functie te verwijderen
  • Klik op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe functie toe te voegen

medewerker-roosters-03

Naam Vul hier de naam van de functie in
Bedrag Dit veld kunt u leeg laten. Deze is niet van toepassing op de medewerkers functies
Mijn Captain naam Voor de weergave in Mijn Captain kunt u hier eventueel een andere naam invoeren. Laat u dit veld leeg dan wordt in Mijn Captain de naam van de functie getoond.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 6 oktober 2020