Leden zelf laten inschrijven op diensten

Leden zelf laten inschrijven op diensten instelllen

U kunt leden ook toestaan om zichzelf in te schrijven op openstaande diensten.U kunt dit in het Beheercentrum per functie instellen.

• Ga in het Beheercentrum naar Activiteiten en selecteer de optie Medewerkers instellingen.

medewerker-roosters-24

• Klik bij een functie op het Bewerken icoontje IconS Edit en zet de optie Leden kunnen zichzelf inschrijven via de website?  op JA.

Inschrijven op diensten via Mijn Captain

Leden kunnen zichzelf inschrijven voor een openstaande dienst door in te loggen in Mijn Captain, de besloten ledenwebsite. Op de pagina met het rooster zien ze een overzicht van alle diensten van een specifieke functie.

medewerker-roosters-25

• Als een lid klikt op de Inschrijven link en de wijziging opslaat is het lid ingeschreven voor deze dienst. De functie hoeft dan niet meer bevestigd te worden en krijgt direct een groen vinkje groen-vinkje in de planning.

medewerker-roosters-26

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 6 oktober 2020