Afbeeldingen uploaden

Afbeeldingen in e-Captain uploaden

Voordat het mogelijk is om afbeeldingen te gebruiken in e-Captain of op uw website, zult u deze moeten uploaden naar e-Captain. Dit kan voordat u aan de slag gaat met de widgets of tijdens het plaatsen van een widget. Let op! De toegestane bestandstypes voor afbeeldingen zijn GIF, JPG, JPEG en PNG.

In verband met het verbruik van schijfruimte en dataverkeer adviseren wij u, uw afbeeldingen te verkleinen voordat u de afbeeldingen upload naar e-Captain. Afbeeldingen die direct uit een digitale camera of telefoon/tablet komen zijn onnodig groot. Dit neemt onnodig veel schijfruimte in beslag, zorgt voor onnodig veel dataverkeer en werkt nadelig voor uw vindbaarheid in zoekmachines.

e-Captain kan de afbeeldingen tijdens het uploaden ook automatisch voor u verkleinen.

Afbeeldingen uploaden

• Kies in het hoofdmenu voor Websitebeheer.
  • Klik in het submenu voor Afbeeldingen.
  • Kies een map of maak een nieuwe map door te klikken op het IconS NewMap icoon.
  • Klik hierna op het IconS Plusje icoon om een afbeelding toe te voegen aan de desbetreffende map.
  • Het onderstaande scherm wordt geopend. Hierin kunt afbeeldingen slepen of via de knop Bestanden toevoegen uploaden vanaf uw computer.

websitebeheer2-afbeelding-uploaden-01

• Met de optie Originele afbeelding kunt u e-Captain uw foto's automatisch laten verkleinen. Standaard staat deze optie op 1920x1080 (Full HD) pixels. Wilt u toch het origineel opslaan selecteer dan de optie Bewaar. Wij adviseren u echter dat niet te doen. Voor gebruik op een website is het niet nodig en het kost u extra veel aan schijfruimte en dataverkeer.
  • Klik op de knop Bestanden toevoegen.
  • Er zal een pop-up geopend worden waarmee u vanaf uw eigen computer bestanden kan uploaden naar de geselecteerde map.

Afbeeldingen uploaden 002

• Selecteer de afbeeldingen die u wilt gebruiken in uw webpagina en klik op de knop Openen.
  • De afbeeldingen zijn nu toegevoegd aan het upload scherm.
  • Klik op de knop Start uploaden om de afbeeldingen beschikbaar te maken binnen e-Captain Websitebeheer.

Afbeeldingen uploaden 003

• Na deze handeling staan de afbeeldingen in de map binnen het menu Afbeeldingen. Hierna zijn de afbeeldingen te gebruiken binnen e-Captain en de widgets.

Afbeeldingen uploaden 004

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 december 2018