Schade melden in Cappie

Schade melden

Schade melden is een pagina in het websitebeheer van e-Captain. Daarom is het belangrijk dat u eerst gebruik maakt van de Widget Knop + CMS-pagina link. Deze knop kun je laten verwijzen naar een (systeem) pagina in websitebeheer. Als je dan de link wilt koppelen kom je terecht in de navigatiestructuur van e-Captain websitebeheer. Hier kun je dan de keuze maken naar welke (systeem) pagina je wil verwijzen.

knop-met-cms-pagina-link-telefoon-mockup

Invoegen Cappie Widget Knop + CMS-pagina link

Om een widget zichtbaar te krijgen in de app moet u deze toevoegen aan een app-pagina.

• Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Knop + CMS-pagina link

knop-met-cms-pagina-link-widget

• Sleep de widget Knop + CMS-pagina link naar de juiste kolom binnen de app-pagina.

knop-met-cms-pagina-link-websitebeheer

Instellingen Cappie Widget - Knop + CMS-pagina link

Na het loslaten van de Cappie Widget Knop + CMS-pagina link op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

knop-met-cms-pagina-link-instellingen

• Tekst: deze tekst is te zien op de knop.
  • Pagina*: Klik op de paarse knop Zoek om een pagina te selecteren waar de knop naar moet verwijzen. In ons voorbeeld gaat de verwijzing naar de pagina Schade melden.

knop-met-cms-pagina-link-schade-melden-pagina-koppelen

• Kantruimte: knop voorzien is van kantruimte aan beide kanten ja / nee
  • Volledige breedte: knop over de volledige breedte ja / nee
  • Alternatieve kleur: kleur kan afwijken van de kleur die je hebt gekozen in het beheercentrum > cappie > app instellingen.
  • Inloggen verplicht? inloggen ja / nee

Voorbeeld in Cappie - Schade melden

knop-met-cms-pagina-link-telefoon-mockup

• Als je op de Knop Schade melden hebt gedrukt kom je op de pagina Schade melden terecht. Deze pagina wordt IN de app ingeladen.
  • Meld hier uw schade door het formulier in te vullen.

schade-melden-in-cappie

• Type: kies hier het type waarvan u de schade wilt melden.
  • Object: druk op het pijltje aan de rechterkant om de lijst te openen. Kies uit deze lijst het object.
  • Onderdeel: open de de lijst en geef aan om welk onderdeel het gaat.
  • Datum melding: kies hier de datum waar op u de schade meldt.
  • Omschrijving melding: hier kun je aangeven wat voor schade er is.
  • Omschrijving oorzaak: geef hier de oorzaak van de schade aan.

Druk op de knop Opslaan om de schade informatie op te sturen naar de vereniging.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 11 juli 2019