Cappie widget: Declaraties

Functie

Met de Cappie Widget Declaraties kunnen leden in de app een declaratie indienen bij de vereniging. In dit voorbeeld is een tankbon ingediend van € 76,01 voor de maand februari.

declaraties-tankbon-ingediend

Invoegen Cappie Widget Declaraties

Om een widget zichtbaar te krijgen in de app moet u deze toevoegen aan een app-pagina.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom in de app-pagina

declaraties-in-websitebeheer

• Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Declaraties

declaraties-widget

Instellingen Cappie Widget Declaraties

Na het loslaten van de Cappie Widget Declaraties op de juiste locatie zal het instellingenscherm geopend worden.

declaraties-instellingen

• Titel: geef hier de titel op die u wilt laten zien bij het overzicht van de declaraties.

Declaratie indienen in Cappie

Open de pagina in de app waar het mogelijk is om een declaratie in te dienen.

declaraties-telefoon-mockup

• Klik op de knop Nieuw
  • Datum gebeurtenis: geef hier de datum op de van de gebeurtenis.
  • Omschrijving: omschrijf de declaratie.
  • Totaalbedrag: vul hier het bedrag in wat je gedeclareerd wilt hebben.
  • Factuurnummer: mogelijkheid om een factuurnummer in te vullen (optioneel)
  • Opmerking: optionele opmerking voor de penningmeester.

declaraties-nieuwe-declaratie-aanmaken

• Wat wil je declareren? er opent nu een venster met 5 verschillende opties.Eten en drinken / Kantoorartikelen / Kassabon of factuur / Verzendkosten post of pakket.
  • Maak hier een keuze en druk dan op OK

declaraties-wat-wil-je-declareren

• Als je alle gegevens hebt ingevuld dan kun je een factuur uploaden
  • Klik op de knop Kiezen

declaraties-nieuwe-declaratie-aanmaken

Nu verschijnt er een scherm met 4 opties.

• Optie 1: Maak een foto. De telefoon start de app op waarmee je altijd een foto maakt.
  • Optie 2: Kies bestaande foto. De telefoon opent je fotomappen op je telefoon. Hier kun je dan een foto uit selecteren en uploaden.
  • Optie 3: Kies een bestand. De telefoon opent je bestandenmap op je telefoon. Hier kun je dan een bestand selecteren en uploaden.
  • Annuleren: sluit dit scherm.

declaraties-factuur-uploaden

Als je alle gegevens hebt ingevuld dan kun je de declaratie indienen door op de knop Opslaan te drukken. De penningmeester krijgt nu een melding dat er een declaratie is ingediend.

• Het overzicht van de declaraties ziet er nu als volgt uit

declaraties-tankbon-ingediend

Stel je hebt een fout gemaakt dan kun je de declaratie aanpassen. Druk op de regel van de declaratie. Nu opent een scherm met 3 opties:

• Optie 1: bewerken. Pas de informatie aan en sla hem opnieuw op
  • Optie 2: verwijderen. Verwijder de declaratie
  • Annuleren: sluit het scherm.

declaraties-bewerken-of-verwijderen

Voorbeeld in Cappie - Declaratie overzicht

declaraties-tankbon-ingediend

Je ziet dat deze declaratie nog in behandeling is.
Als deze declaratie is goedgekeurd door de penningmeester veranderd de status naar Geaccepteerd, openstaand.

declaraties-status-afgehandeld-openstaand

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 6 augustus 2019