Cappie Widget: Iframe

Functie

Met de Cappie Widget Iframe kun je content inladen van een andere site in een responsive Iframe. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u Buienradar wilt laten zien in de app.

De link die in ons voorbeeld is gebruikt is als volgt:

https://gadgets.buienradar.nl/gadget/radarfivedays"

iframe-widget-telefoon-mockup

Invoegen Cappie Widget Iframe

Om een widget zichtbaar te krijgen in de app moet u deze toevoegen aan een app-pagina.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom binnen de app-pagina.

iframe-widget-in-websitebeheer

• Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Iframe.

iframe-widget

Instellingen Cappie Widget Iframe

Na het loslaten van Cappie Widget Iframe op de juiste locatie zal het instellingenscherm geopend worden.

iframe-widget-instellingen

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 6 augustus 2019