Cappie widget: Mijn activiteiten en functies

Functie

Met de Cappie Mijn activiteiten / functies widget kunt u in Cappie de activiteiten en functies zien waarvoor u zich heeft ingeschreven.

mijn-activiteiten-en-functies-overzicht

Invoegen Cappie Mijn activiteiten / functies widget

Om een widget zichtbaar te krijgen in de app moet u deze toevoegen aan een app-pagina.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom binnen de app-pagina.

mijn-activiteiten-en-functies-1

Instellingen Cappie widget: Mijn activiteiten / functies

mijn-activiteiten-en-functies-bewerken

Toon activiteitenfuncties

• Hier kunt u aangeven of activiteitenfuncties getoond moeten worden in de app. Keuze uit Ja of Nee.

Toon familieleden

• Toon familieleden  Ja of Nee.

Toon overige koppelingen

• Het maken van koppelingen tussen diverse relaties is een standaard functie in e-Captain. Zo kunnen er koppelingen gemaakt worden tussen personen en personen. Tussen bedrijven en bedrijven, tussen bedrijven en personen. Met koppelingen krijgt u snel inzicht in betalende personen voor andere, tevens in bedrijven en contactpersonen, maar ook in gezinnen indien dat wenselijk is.

Weergave

• Alle toekomstige/zichtbare activiteiten waarvoor ingeschreven
  • Alle historie van dit seizoen waarvoor ingeschreven
  • Alle historie van dit seizoen waarbij aanwezig
  • Alle historie waarbij aanwezig

Maximum aantal activiteiten

• Geef het maximum aantal activiteiten op

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 6 augustus 2019