Cappie Widget: Roei informatie

Functie

Als u gebruik maakt van de module (Roei)Reserveren en Websitebeheer, kunt u gebruik maken van de Cappie widget Roei informatie.

Met de Cappie widget Roei informatie kunt u in de app weersinformatie en een vaarverbod weergeven.

roei-informatie-telefoon-voorbeeld

Maakt u nog geen gebruik van de module (Roei)Reserveren? Kijk dan voor meer informatie op de helppagina over Reserveren. Maakt u nog geen gebruik van de module Websitebeheer? Kijk dan voor meer informatie op de helppagina over Websitebeheer. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 073 - 614 14 40 of ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl, zodat wij u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden.

Gebruik van vaarverbod

U kunt een melding met een Waarschuwing/Vaarverbod laten zien in de Roei informatie widget. Hoe u een vaarverbod instelt, leest u op de pagina: Vaarverbod.

Weerstation instellen

Hoe u een weerstation instelt, leest u in pagina Weerstation instellen.

Weergave van blokken samenstellen

U kunt zelf kiezen welke blokken met weersomstandigheden u weergeeft in de widget op uw website. Hiervoor gaat u naar > Beheercentrum, > Reserveren, > Algemene instellingen.

Standaard worden onderstaande weersomstandigheden weergegeven (Zichtbaar). Om een weeromstandigheid te verbergen, sleept u de weersomstandigheid naar de kolom niet zichtbaar. Klik vervolgens op de knop Opslaan om de wijziging op te slaan.

U kunt ook de volgorde van de blokken aanpassen. Sleep hiervoor de weeromstandigheid naar de juiste plek in de kolom Zichtbaar. Klik vervolgens op de knop Opslaan.

widget-roei-info-5

Invoegen Cappie Widget - Roei informatie

Om een widget zichtbaar te krijgen in de app moet u deze toevoegen aan de app-pagina.

• Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Roei informatie

roei-informatie-widget

• Sleep de widget Roei Informatie naar de juiste kolom in de app-pagina

roei-informatie-websitebeheer

Instellingen Widget Roei informatie

Na het loslaten van de Cappie widget Roei informatie op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

roei-informatie-instellingen

• Titel: geef hier de titel op.
  • Achtergrondkleur blokken: stel achtergrondkleur in van blokken
  • Tekstkleur blokken: stel tekstkleur in.
  • Inloggen verplicht?: inloggen verplicht ja / nee
roei-informatie-informatie-in-cappie

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 10 juli 2019