Link koppelen

Link invoegen

In veel widgets, waaronder de tekst editor, is het mogelijk een link in te voegen.

• Om een link te maken selecteert u de tekst in de editor die een link moet worden
  • Klik vervolgens op het ketting icoontje IconS txt linkinv om een link in te voegen

link-invoegen-01

• Het volgende scherm zal nu openen.

Link koppelen 002

U kunt hier in het uitklapmenu kiezen uit verschillende soorten links.

• Pagina
  • Pagina's via sjabloon
  • Nieuwsbericht
  • Bestand
  • Externe link
  • E-mail
  • Anker binnen deze pagina
  • Fotoboek

De verschillende link opties

Pagina link

Maakt een link naar een andere pagina van uw website. Dit werkt voor een link naar pagina´s via sjabloon.

link-invoegen-03

Nieuwsbericht link

Maakt een link naar een nieuwsbericht op uw website.

link-invoegen-04

Bestand

Maakt een link naar een bestand om te openen of downloaden

link-invoegen-05

Externe link

Maakt een link naar een andere website (bijvoorbeeld https://www.e-captain.nl). Als u een link maakt naar een externe website kies dan ook voor de optie Openen in nieuw venster.

link-invoegen-externe-url

E-mail link

Maakt een link naar een e-mailadres. Als gebruikers hier op klikken wordt het e-mailprogramma van de gebruiker automatisch geopend. Let op: dit werkt niet met webmail systemen zoals Gmail.

link-invoegen-02

Anker link

Maakt een link naar een ander gedeelte van dezelfde pagina.

link-invoegen-07

Fotoboek link

Maakt een link naar een van uw fotoboeken.

link-invoegen-08

Anker aanmaken

In de tekst editor is het mogelijk een anker aan te maken.

• Sleep de tekst widget naar de juiste plek
  • Type de tekst en maak het tekstgedeelte blauw waar u een anker van wilt maken

anker-aanmaken

• Klik op het Vaandel icoontje om een anker aan te maken
  • Geef het anker een naam. Hier is gekozen voor anker-voorbeeld

anker-aanmaken-2

Als u op OK heeft geklikt dan verschijnt er voor de tekst een anker icoontje.

anker-aanmaken-3

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 3 oktober 2022