Link koppelen

Link invoegen

In veel widgets, waaronder de tekst editor, is het mogelijk een link te in te voegen.

• Om een link te maken selecteert u de tekst in de editor die een link moet worden
  • Klik vervolgens op het ketting icoontje IconS txt linkinv om een link in te voegen

link-invoegen-01

• Het volgende scherm zal nu openen.

Link koppelen 002

U kunt hier in het uitklapmenu kiezen uit verschillende soorten links.

• Pagina
  • Pagina's via sjabloon
  • Nieuwsbericht
  • Bestand
  • Externe link
  • E-mail
  • Anker binnen deze pagina
  • Fotoboek

De verschillende link opties

Pagina link

Maakt een link naar een andere pagina van uw website. Dit werkt voor een link naar pagina´s via sjabloon.

link-invoegen-03

Nieuwsbericht link

Maakt een link naar een nieuwsbericht op uw website.

link-invoegen-04

Bestand

Maakt een link naar een bestand om te openen of downloaden

link-invoegen-05

Externe link

Maakt een link naar een andere website (bijvoorbeeld https://www.e-captain.nl). Als u een link maakt naar een externe website kies dan ook voor de optie Openen in nieuw venster.

link-invoegen-05

E-mail link

Maakt een link naar een e-mailadres. Als gebruikers hier op klikken wordt het e-mailprogramma van de gebruiker automatisch geopend. Let op: dit werkt niet met webmail systemen zoals Gmail.

link-invoegen-02

Anker link

Maakt een link naar een ander gedeelte van dezelfde pagina.

link-invoegen-07

Fotoboek link

Maakt een link naar een van uw fotoboeken.

link-invoegen-08

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 8 mei 2018