Systeempagina 403 - Geen toegang

Functie

Met de systeempagina 403 - Geen toegang kunt u deze foutmeldingpagina aanpassen aan de stijl van uw eigen website.

Een 403 - Geen toegang melding wordt gegenereert als een bezoeker een pagina bezoekt waar deze om een of andere reden geen rechten toe heeft. Let op: dit heeft niets te maken met besloten ledenpagina's. Iemand die een besloten ledenpagina probeert te bezoeken zal het inlogscherm te zien krijgen. Een 403 - Geen toegang melding is een server melding die een ongeautoriseerde handeling waarneemt.

Systeem widget instellingen

De systeempagina 403 - Geen toegang heeft een gewone tekst widget waarin u de tekst desgewenst kunt aanpassen.

• Open de systeempagina 403 - Geen toegang.

websitebeheer-systeempagina-403-01

• Klik op het systeempagina-fotoboek-004 icoon in de rechter bovenhoek van de tekst widget om de inhoud aan te passen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 10 juli 2017