Systeempagina 404 - Pagina niet gevonden

Functie

Met de systeempagina 404 - Pagina niet gevonden kunt u deze foutmeldingpagina aanpassen aan de stijl van uw eigen website.

Een 404 - Pagina niet gevonden melding wordt gegenereert als een bezoeker een pagina bezoekt die niet (meer) bestaat. De 404 - Pagina niet gevonden foutmelding is een server melding en wordt gegeven door een webserver wanneer het gevraagde bestand (pagina) niet bestaat.

Systeem widget instellingen

De systeempagina 404 - Pagina niet gevonden heeft een gewone tekst widget waarin u de tekst desgewenst kunt aanpassen.

• Open de systeempagina 404 - Pagina niet gevonden.

websitebeheer-systeempagina-404-01

• Klik op het systeempagina-fotoboek-004 icoon in de rechter bovenhoek van de tekst widget om de inhoud aan te passen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 10 juli 2017