Systeempagina Binnenkort zijn wij online

Functie

Met de systeempagina Binnenkort zijn wij online kunt u uw bezoekers alvast een pagina tonen waarop u aangeeft dat de website bijna klaar is. Net als een gewone webpagina kunt u deze systeempagina helemaal zelf inrichten met rijen en widgets.

Deze pagina wordt uitsluitend getoond als de website offline is. Om uw website offline te zetten gaat u naar het Beheercentrum.

• Ga in het Beheercentrum naar Websitebeheer en selecteer de optie Algemene instellingen.
  • Selecteer bij Site offline halen de optie JA.

websitebeheer-systeempagina-binnenkort-online-03

Systeem widget instellingen

De systeempagina Binnenkort zijn wij online is standaard gekoppeld aan de systeem lay-out Site offline. U kunt deze desgewenst koppelen aan uw eigen lay-out.

De systeempagina Binnenkort zijn wij online heeft een gewone tekst widget waarin u de tekst desgewenst kunt aanpassen.

• Open de systeempagina Binnenkort zijn wij online.

websitebeheer-systeempagina-binnenkort-online-01

• Klik op het systeempagina-fotoboek-004 icoon in de rechter bovenhoek van de tekst widget om de inhoud aan te passen.
  • De variabele help.e-captain.nl zorgt er voor dat de URL getoond wordt op de pagina.