Systeempagina Nieuwsbrief instellingen

 

Functie

De systeempagina Nieuwsbrief instellingen is een pagina waarop een gebruiker zijn voorkeuren met betrekking tot het ontvangen van nieuwsbrieven kan controleren en wijzigen.

Als u een nieuwsbrief verstuurd bent u verplicht een link in uw nieuwsbrieven op te nemen waarmee ontvangers zich kunnen uitschrijven. In uw nieuwsbrief kunt u hiervoor linken naar de systeempagina Nieuwsbrief instellingen.

Systeem widget instellingen

Binnen een systeempagina vindt u één of meerdere rijen en/of widgets. Sommige van deze widgets zijn zogenaamde systeem widgets. Systeem widgets komen niet voor in het widget overzicht, maar u kunt deze widgets op een zelfde manier bewerken.

  • Open de systeempagina Nieuwsbrief instellingen.

websitebeheer-systeempagina-nieuwsbrief-instellingen-01

 

  • Klik op het systeempagina-fotoboek-004 icoon in de rechter bovenhoek van de systeem widget Nieuwsbrief instellingen. Hierdoor zal het instellingen scherm geopend worden.

 

websitebeheer-systeempagina-nieuwsbrief-instellingen-02

 

Definitief uitschrijven toestaan? Hiermee geeft u ontvangers de mogelijkheid om zich uit te schrijven voor de nieuwsbrief.  Zij ontvangen dan geen enkele nieuwsbrief meer.
Achtergrondkleur van de content Selecteer de gewenste achtergrond kleur.
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

 Ondersteuning op afstand

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 10 juli 2017