Systeempagina Zoeken

Functie

Met de systeempagina Zoeken geeft u de resultaten van een zoekopdracht. De zoek opdracht kan gegeven worden in de systeempagina Zoeken, de widget Zoeken en eventueel als de optie Zoekbalk in het menu is geactiveerd. Bij het ingeven van een zoek opdracht wordt de gehele website doorzocht op de ingegeven term.

Systeem widget instellingen

Binnen een systeempagina vindt u één of meerdere rijen en/of widgets. Sommige van deze widgets zijn zogenaamde systeem widgets. Systeem widgets komen niet voor in het widget overzicht, maar u kunt deze widgets op een zelfde manier bewerken.

• Open de systeempagina Zoeken.

systeempagina-zoeken-001

• Klik op het systeempagina-zoeken-002 icoon in de rechter bovenhoek van de systeem widget Zoekpagina.
  • Hierdoor zal het instellingen scherm geopend worden.

systeempagina-zoeken-003

systeempagina-zoeken-004 Kleur van de link (tussen titel en korte tekst) naar de URL van de pagina met de gevonden zoekterm.
systeempagina-zoeken-005 Kleur van de markering van de zoekterm in de korte tekst.
systeempagina-zoeken-006 Bepaal hier uit hoeveel tekens de korte tekst mag bestaan.
systeempagina-zoeken-007 Bepaal hier hoeveel resultaten getoond worden per pagina.

Voorbeeld

systeempagina-zoeken-008

systeempagina-zoeken-009

systeempagina-zoeken-010

• De instellingen voor de Widget Zoeken, waarmee u een zoekopdracht kunt ingeven, vindt u in dit document.
  • Hieronder nog een voorbeeld van de widget Zoeken:

systeempagina-zoeken-010

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 29 juni 2017