Widget

 

Widget

e-Captain bevat vele verschillende widgets. Op dit moment zijn er slechts een aantal widgets beschikbaar om te gebruiken in het websitebeheer. Er worden op een later moment nog vele nieuwe widgets toegevoegd. U kunt altijd suggesties voor bepaalde widgets aan ons door geven.

U kunt een widget naar een kolom slepen om deze daar te plaatsen. Bijvoorbeeld als u een stuk tekst wilt schrijven, sleept u een tekst widget naar de juiste kolom en verschijnt er een tekst editor waarin u de tekst kunt schrijven. Wilt u een afbeelding in een kolom zetten dan sleept u een afbeelding widget naar de juiste plek.

Widget toevoegen

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moeten we deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out.

 • Klik in het hoofdmenu op Websitebeheer.
 • Kies in het submenu voor Lay-out of Pagina.
 • Klik op de groene knop Nieuwe widget.

  Widget 001
 • Beweeg uw muis over het groene blok Nieuwe widget. U zal zien dat de muisaanwijzer veranderd in een Icon versleep versleep icoon.
 • Houd uw linkermuisknop ingedrukt en versleep het groene blok Nieuwe widget naar beneden waar u de nieuwe widget wilt hebben in uw pagina.


Widget 002

 • Laat de linkermuisknop los op de locatie waar u de nieuwe widget wilt plaatsen binnen uw pagina.
 • U zal een pop-up op het scherm krijgen waarin u kan aangeven welke widget u wilt plaatsen in de pagina.


websitebeheer-widgetscherm-nieuw

 

 • Na het selecteren van een bepaalde widget, zal er een instelling menu geopend worden voor de gekozen widget. Deze instellingen worden verder besproken bij de individuele widgets.

Zoeken Widget overzicht

Het is mogelijk een widget te zoeken in het widget overzicht.

 • Klik op het tabblad Zoeken in het Widget kiezen scherm en geef de zoekterm op, die betrekking heeft op de widget die u zoekt.

websitebeheer-widgetscherm-zoeken-nieuw

 

Bekijk alle widgets

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 28 december 2018

Was deze informatie nuttig?