Widget: Activiteiten kalender

Functie

De Widget Activiteiten kalender kan nu ook als kalenderweergave worden getoond. Je ziet de activiteiten dan per maand, per week of per dag.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Activiteiten kalender

Activiteitenkalender 001

Instellingen Widget

Na het loslaten van de widget Activiteiten kalender op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Activiteitenkalender 011

Activiteitenkalender 003 Geef aan welke categorieën u wilt tonen
Activiteitenkalender 004 Geef een achtergrondkleur op voor de header
Activiteitenkalender 005 Geef een achtergrondkleur op voor kolom 1
Activiteitenkalender 006 Geef een achtergrondkleur op voor kolom 2
Activiteitenkalender 007 Hier kunt u aangeven of de header de achtergrondkleur van de kolom overneemt
Activiteitenkalender 008 Geef tijdstip aan wanneer de kalender begint
Activiteitenkalender 009 Toon activiteitenkalender ja / nee

Voorbeeld

Activiteitenkalender 010

Activiteitenkalender 011

Activiteitenkalender 013