Widget: Activiteitenlijst

Functie

Met de widget Activiteitenlijst kunt u een overzicht tonen van alle activiteiten of van een bepaalde categorie.  Vanuit de Activiteitenlijst kunnen (niet) leden zich direct inschrijven voor een bepaalde activiteit.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Activiteitenlijst

Activiteitenlijst 001

Instellingen Widget Activiteitenlijst

Na het loslaten van de widget Activiteitenlijst op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Activiteitenlijst 002

Activiteitenlijst 003 Selecteer een categorie of alle categorieën die getoond worden in de gekozen activiteitenlijst.
Activiteitenlijst 004 Bepaal hoeveel activiteiten getoond worden in de gekozen activiteitenlijst.
Activiteitenlijst 005 Bepaal of de navigatie knoppen getoond worden.
Activiteitenlijst 006 Selecteer het jaar dat getoond wordt in de gekozen activiteiten lijst. Geen specifiek jaar, huidig jaar of een jaartal.
Activiteitenlijst 007 Bepaal een weergave waarin de activiteitenlijst getoond wordt. Standaard, Eenvoudig en Kalender.
Activiteitenlijst 008 Bepaal of de inschrijf, activiteit informatie en deelnemers iconen zichtbaar zijn, alleen bij weergave keuze Standaard.
Activiteitenlijst 009 Geef aan of een scheiding tussen de maanden getoond word om de duidelijkheid te vergroten, alleen bij weergave keuze Standaard.
Activiteitenlijst 010 Bepaal de achtergrond kleur van de bovenbalk, alleen bij de weergave keuze Kalender.
Activiteitenlijst 011 Selecteer eventueel een icoon welke voor elke activiteit getoond wordt, alleen bij de weergave Eenvoudig.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 juni 2017