Widget: Afbeelding

Functie

Met de Widget Afbeeldingen toont een afbeelding op een pagina of lay-out.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Afbeelding.

Afbeelding 001

Afbeeldingen uploaden

Voordat het mogelijk is om afbeeldingen te gebruiken in e-Captain of op uw website, zult u deze moeten uploaden naar e-Captain. Dit kan voordat u aan de slag gaat met de widgets of tijdens het plaatsen van een widget. Helaas is het nog niet mogelijk uw afbeeldingen en bestanden uit e-Captain websitebeheer te gebruiken in het nieuwe websitebeheer. Let op! De toegestane bestandstypes voor afbeeldingen zijn GIF, JPG, JPEG en PNG.

Op de pagina Afbeeldingen uploaden in e-Captain kunt er meer over lezen.

Instellingen Widget Afbeelding

Na het loslaten van de widget Afbeeldingen op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Afbeelding 002

• Klik op de knop Zoek om een afbeelding in te voegen, het volgende scherm opent:

Afbeelding 003

• Hier kunt u gemakkelijk een afbeelding selecteren. Eveneens kunt u hier de grootte van de afbeelding bepalen.
  • Klik op de knop Invoegen om de afbeelding te gebruiken in de widget Afbeeldingen.

Afbeelding 007

• Afbeelding selecteren.

Afbeelding 008

• Afbeelding mouse over selecteren. Zorg dat de afbeelding gelijk is om verspringen te voorkomen. Op mobiele apparaten is deze zichtbaar na een klik op de afbeelding. Als er een link is gekoppeld, dubbel klik.

Afbeelding 009

• Afbeelding effect selecteren. Geen, afgeronde hoeken, kader, ovaal.

Afbeelding 010

• Afbeelding uitlijning Links, rechts, midden

Afbeelding 011

• Beschrijving weergeven in afbeelding Ja/Nee

Afbeelding 013

• Zelfde venster of Nieuw venster (tabblad)

Afbeelding 014

• Instellen standaard witruimte tussen widgets

Afbeelding 015

Optie om de afbeelding te tonen of af te schermen.

• Nee: afbeelding is voor niemand zichtbaar.
  • Ja: afbeelding is zichtbaar voor iedereen
  • Indien ingelogd: afbeelding alleen zichtbaar indien lid is ingelogd.
  • Indien niet ingelogd: afbeelding alleen zichtbaar indien men is niet ingelogd.
  • Zichtbaar voor selectie: moet iemand voldoen aan de criteria die bij de selectie worden opgegeven. (Bijvoorbeeld lid van bepaalde groep of moet ingelogd zijn)
  • Niet zichtbaar voor selectie: hier wordt de selectie logica omgedraaid. Dus kun je mensen uitsluiten. (Bijvoorbeeld niet lid van deze groep of niet ingelogd)

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 juni 2017