Widget: Besloten bestanden

Functie

Met de Widget Besloten bestanden kan de gebruiker een overzicht van de besloten bestanden laten zien in de Mijn Captain omgeving. Dit overzicht kan getoond worden in een paneel. Bestanden die u wilt tonen, moeten beschikbaar zijn in e-Captain, op de pagina bestanden uploaden leest u meer over bestanden.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Besloten bestanden.

Beslotenbestanden 001

Instellingen Widget Besloten bestanden

Na het loslaten van de widget Besloten bestanden op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Beslotenbestanden 002

Beslotenbestanden 003

Indien de URL /besloten wordt benaderd wanneer een lid niet is ingelogd, heeft u de volgende opties:

• Toon inloggen knop: er wordt een knop aangemaakt op de pagina die navigeert naar de inlogpagina.
  • Toon een boodschap: er verschijnt een melding op het scherm. deze melding kunt u hieronder aanpassen.
  • Redirect naar inlogpagina: niet ingelogde leden worden direct doorgestuurd naar de inlogpagina.
Beslotenbestanden 004 Geef een boodschap op voor leden die deze pagina bezoeken en niet zijn aangemeld.
Beslotenbestanden 005 Selecteer een informatiepaneel.
Beslotenbestanden 006 Titel van de widget, zichtbaar bovenzijde pagina.
Beslotenbestanden 007 Titel uitlijning links, rechts, midden.
Beslotenbestanden 008 Geef een icoon op voor boven de pagina.
Beslotenbestanden 009 Keuze tussen mappenstructuur of lijst weergave.
Beslotenbestanden 010 Hoeveel items worden weergegeven in de widget. Alleen zichtbaar als de optie Weergeven in mappenstructuur op Ja staat.
Beslotenbestanden 011 Informatie wordt in blokken getoond, wijzig hier deze achtergrond kleur. Alleen zichtbaar als er een paneel is gekozen.

Voorbeeld

Beslotenbestanden 012

Besloten bestanden met panel, geen mappenstructuur:

Beslotenbestanden 013

Besloten bestanden zonder panel, wel een mappenstructuur:

Beslotenbestanden 014

Beslotenbestanden 015

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 juni 2017