Widget: Cookiemelding

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Functie

Met de widget Cookiemelding kunt u een bezoeker van uw website informeren over het gebruik van cookies.

Invoegen Widget

Om de widget zichtbaar te krijgen op de website kunt u deze het beste toevoegen aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen een lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets de widget Cookiemelding.

cookiemelding-001

Instellingen Widget Cookiemelding

Na het loslaten van de widget Cookiemelding op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

cookiemelding-002

Link koppelen: Het is mogelijk om in de Cookiemelding een link te laten weergeven. Deze link kunt u laten verwijzen naar een pagina waarop u uitleg geeft over het gebruik van cookies.

Cookies

Functionele cookies

Functionele cookies zijn cookies die noodzakelijk zijn voor de correcte werking van de website.

Functionele cookies omvatten bijvoorbeeld sessie cookies en anonieme bezoekersinformatie.

E-Captain zelf plaatst alleen functionele cookies voor de werking van de website (inloggen met de bijbehorende sessie cookies bijvoorbeeld). Functionele cookies zijn altijd toegestaan. Er worden in cookies geen persoonsgegevens opgeslagen. Alleen bij het inloggen worden bijvoorbeeld wel IP-adressen in de sessie cookie opgeslagen. De gegevens van een sessie cookie worden automatisch gewist als de gebruiker de sessie beëindigd. Overige functionele cookies zijn al meteen anoniem.

Analytische cookies

Analytische cookies worden gebruikt voor statistische doeleinden, zodat kan worden gezien op welke pagina's de meeste bezoekers zijn geweest.

In deze informatie wordt ook je IP adres gebruikt, om het aantal pagina's per bezoeker en de herkomst van de bezoeker te bepalen.

Overige cookies

Overige cookies worden gebruikt door externe platformen, zoals Facebook.

Zij gebruiken deze cookies als onderdeel van hun dienstverlening en zouden hiermee gegevens over je internetgedrag kunnen opslaan.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 21 november 2023