Widget: Datum en tijd

Functie

Met de Widget Datum/tijd kunt u een klok met de huidige datum en tijd weergeven op uw website.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Datum/Tijd

Datumtijd 001

Instellingen Widget Datum/Tijd

Na het loslaten van de widget Datum/Tijd op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Datumtijd 002

Stijl van Datum/Tijd widget

De widget Datum/Tijd heeft drie meegeleverde stijlen:

Datumtijd 003 Stijl 1 Simpel
Datumtijd 004 Stijl 2 Retro
Datumtijd 005 Stijl 3 Cirkels

Stijlen kiezen

De stijl wordt gekozen in het veld Stijl:

Datumtijd 006

Stijl 1 - Simpel

De stijl Simpel is een eenvoudige, animatieloze klok.

Datumtijd 007

De stijl Simpel neemt de lettertype, grootte en kleur over van het thema dat is gedefinieerd op de kolom/rij waar de widget geplaatst wordt. Deze stijl heeft de volgende instellingen waarmee u het uiterlijk kan aanpassen:

• Kies een datum en tijd formaat.

Datumtijd 008

Datumtijd 009 Uitlijning: links-midden-rechts

Stijl 2 - Retro

De stijl Retro is een ouderwetse flip-klok.

Datumtijd 010

Deze stijl heeft de volgende instellingen waarmee u het uiterlijk kan aanpassen:

Datumtijd 011 Tijd formaat keuze UU:MM of UU:MM:SS
Datumtijd 012 Stijl van de klok. Zwart/Wit of Wit/Zwart
Datumtijd 013 Lettergrootte van de cijfers

Stijl 3 - Cirkels

De stijl Cirkels is een moderne en strakke cirkelvormige klok.

Datumtijd 014

Deze stijl heeft de volgende instellingen waarmee u het uiterlijk kan aanpassen:

Datumtijd 015 Tijd formaat keuze
Datumtijd 016 Lettergrootte van de cijfers
Datumtijd 017 Kleur van de cirkel uur + kleur
Datumtijd 018 Kleur van de cirkel minuut + kleur
Datumtijd 019 Kleur van de cirkel seconde + kleur