Widget: Facebook pagina

Functie

Met de Widget Facebook pagina kunt u bezoekers van uw webpagina een Facebook bedrijfspagina laten liken.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. Op de pagina over widgets kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Facebook pagina.

Facebookpagina 001

Instellingen Widget Facebook pagina

Na het loslaten van de widget Facebook pagina op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Facebookpagina 002

Facebookpagina 003 Geef hier de URL op van uw Facebook pagina.
Facebookpagina 004 Toon berichten in de widget Ja/Nee.
Facebookpagina 005 Toon likes in de widget Ja/Nee.
Facebookpagina 006 Gebruik kleinere afbeelding Ja/Nee.

Voorbeeld

Facebookpagina 007

Facebookpagina 008

Facebookpagina 009

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 juni 2017