Widget: Google maps

Functie

Met de Widget Google Maps kunt u een kaart van Google Maps plaatsen op de website. Eveneens is het mogelijk de leden van de vereniging te tonen per stad. Per stad wordt een centraal punt op de kaart gezet, de adressen van de relaties worden niet getoond op de kaart.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. Op de pagina over widgets kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Google maps.

Googlemaps 001

Instellingen Widget Google maps

Na het loslaten van de widget Google maps op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

googlemaps 2

Instellingen

• Paneel: selecteer een paneel
  • Icoon: Klik op de knop Zoek en maak een keuze uit een overzicht met allerlei iconen
  • Titel: titel wordt bovenaan de widget weergegeven op de pagina.
  • Adres + plaats*: Adres is niet verplicht plaatsnaam wel.
  • Hoogte in pixels*: geef vaste hoogte widget op. (standaard 300 px)
  • Zoomniveau*: Zoomniveau van de kaart (1 is gehele wereld)
  • Kaart standaard openen in satellietweergave? maak u keuze of de kaart in satellietweergave wordt getoond ja of nee

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 8 augustus 2018