Widget: Iframe

Functie

Met de Widget Iframe kunt u de content van een andere website laden in een responsive Iframe binnen uw website.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. Op de pagina over widgets kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Iframe.

Iframe 001

Instellingen Widget iFrame

Na het loslaten van de widget Iframe op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Iframe 002

Iframe 003 Geef de URL op waarvan u de content wilt tonen op uw website.
Iframe 004 Geef het formaat op Vaste hoogte / Automatische verhouding 16:9 / 4:3.
Iframe 005 Geef de hoogte in pixels op.

Voorbeeld

Iframe 006

Iframe 007

Iframe 008