Widget: Informatiepaneel

Functie

Met de Widget Informatiepaneel kunt u een informatiepaneel met opmaak plaatsen op de website.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Informatiepaneel.

Informatiepaneel 001

Instellingen Widget Informatiepaneel

Na het loslaten van de widget Informatiepaneel op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Informatiepaneel 002

Eigenschappen

• Paneel: selecteer een informatiepaneel
  • Titel: geef een titel op voor boven de pagina
  • Icoon: geef een icoon op voor boven de pagina

Selecteren en aanmaken informatiepaneel

Binnen de widget heeft u de mogelijkheid deze widgets te tonen in een informatiepaneel. U zult dan de onderstaande optie zien in de widget instellingen.

Informatiepaneel 004

• Klik op het IconS Edit icoon om een informatiepaneel te selecteren of aan te maken.
  • Kies in het scherm dat geopend wordt het juiste informatiepaneel.

panelen-aanmaken-03 2

• Staat het informatiepaneel er niet bij, klik dan op het IconS Plusje icoon om een nieuw type informatiepaneel te maken.

panelen-aanmaken-04

• Maak het informatiepaneel volgens uw thema aan en klik op de knop Opslaan.

Voorbeeld

Informatiepaneel 007

Informatiepaneel 008

Informatiepaneel 009

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 augustus 2018