Widget: Informatiepaneel

Functie

Met de Widget Informatie paneel kunt u een informatie paneel met opmaak plaatsen op de website.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Informatiepaneel.

Informatiepaneel 001

Instellingen Widget Informatiepaneel

Na het loslaten van de widget Informatiepaneel op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Informatiepaneel 002

Informatiepaneel 003

Selecteren en aanmaken informatiepaneel

Binnen de widget heeft u de mogelijkheid deze widgets te tonen in een paneel. U zult dan de onderstaande optie zien in de widget instellingen.

Informatiepaneel 004

• Klik op het IconS Edit icoon om een paneel te selecteren of aan te maken.
  • Kies in het scherm dat geopend wordt het juiste paneel.

Informatiepaneel 005

• Staat het paneel er niet bij, klik dan op het IconS Plusje icoon om een nieuw type paneel te maken.

Informatiepaneel 006

• Maak het paneel volgens uw thema aan en klik op de knop Opslaan.

Voorbeeld

Informatiepaneel 007

Informatiepaneel 008

Informatiepaneel 009

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 juni 2017