Widget: Kantruimte

Functie

Met de Kantruimte Widget is het mogelijk om een lege ruimte tussen twee boven elkaar geplaatste widgets te plaatsen. U bepaalt zelf hoeveel tussenruimte u wil.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de Kantruimte Widget.

Kantruimtewidget 001

Instellingen Widget

Na het loslaten van de Kantruimte Widget op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Kantruimtewidget 003

Kantruimtewidget 004 Stel hoogte in van de pixels
Kantruimtewidget 005 Zichtbaar ja / nee

Voorbeeld

Pagina zonder kantruimte widget

Kantruimtewidget 008

Pagina met kantruimte widget

Kantruimtewidget 009