Widget: Laatst bijgewerkt

Voorbeeld

• Alleen tijd: 11:30
  • Tijd met seconden: 11:30:16
  • Tijd met datum: 11:30 19-11-2019
  • Tijd met seconden en datum: 11:30:16 19-11-2019
  • Datum met tijd: 19-11-2019 11:30
  • Datum met tijd en seconden: 19-11-2019 11:30:16
  • Datum voluit: 19 november 2019
  • Datum voluit met tijd: 19 november 2019 11:30
  • Datum voluit met tijd en seconden: 19 november 2019 11:30:16

Functie

Widget Laatst bijgewerkt laat de datum zien waarop de pagina voor het laatst is gepubliceerd. Dit ziet kan er dan als volgt uit zien:

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 19 november 2019

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. Op de pagina over widgets kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Laatst bijgewerkt.

widget-laatst-bijgewerkt

Instellingen Widget Laatst bijgewerkt

Na het loslaten van de widget Laatst bijgewerkt op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

widget-laatst-bijgewerkt-instellingen

• Widget uitlijning: Links, rechts of midden
  • Tekst laatst bijgewerkt*: in dit tekstvak kunt u zelf de tekst verzinnen
  • Datum/tijd formaat: hierin zijn verschillende notaties mogelijk. Zie onderstaande afbeelding.

widget-laatst-bijgewerkt-datum-en-tijd-formaat

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 19 november 2019