Widget: Lettergrootte

 

Functie

Met de Widget Lettergrootte is het mogelijk om om de website bezoeker zelf de lettergrootte van de tekst te laten aanpassen. Ideaal voor websitebezoekers die slechtziend zijn.

 

widget-lettergrootte-04

 

De widget Lettergrootte toont 3x de letter A in verschillende formaten. De eerste is voor de standaard weergave (zoals u die heeft ingesteld in een thema). De tweede A vergroot het letterformaat met 2 pixels. De derde A vergroot het letterformaat nog eens met 2 pixels (4 pixels groter dan standaard).

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. Op de pagina over widgets kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

  • Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Lettergrootte.

 

widget-lettergrootte-01

 

TIP: de ideale plaats voor de Widget Lettergrootte is rechts bovenin uw website. Plaats deze widget bij voorkeur in uw lay-out om deze widget op iedere pagina terug te laten komen!

 

Instellingen Widget Lettergrootte

Na het loslaten van de widget Lettergrootte op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

 

widget-lettergrootte-02

 

Uitlijning knop
Keuze uit links, midden of rechts
Zichtbaar Bepaal hier wie de widget Lettergrootte mogen zien
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 21 juli 2017