Widget: Mijn Captain login

Functie

Naast de systeempagina Mijn Captain Inloggen is het ook mogelijk een Mijn Captain login widget voor Mijn Captain op de website te plaatsen. Met deze widget kunt u gebruikers laten inloggen in Mijn Captain en uitloggen van Mijn Captain.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Mijn Captain login.

Mijncaptaininloggen 001

Instellingen Widget Mijn Captain login

Na het loslaten van de widget Mijn Captain login op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Mijncaptaininloggen 002

Mijncaptaininloggen 003 Selecteer een informatiepaneel waarin de inlog widget getoond wordt.
Mijncaptaininloggen 004 Geef een titel op voor de titelbalk van het informatiepaneel.
Mijncaptaininloggen 005 Geef de tekst op die als link wordt getoond, waarmee leden lid kunnen worden. Laat u de tekst leeg, dan verdwijnt de link in de widget.
Mijncaptaininloggen 006 Geef de tekst op die als link wordt getoond, waarmee leden nieuwe inloggegevens kunnen opvragen. Laat u de tekst leeg, dan verdwijnt de link in de widget.
Mijncaptaininloggen 007 Geef de pagina op, die geopend wordt na correct inloggen op Mijn Captain.
Mijncaptaininloggen 008 Geef de pagina op, die geopend wordt na uitloggen van Mijn Captain.

De links voor Nieuw account en Login vergeten zijn alleen zichtbaar, als deze optie is aangezet in het beheercentrum.

• Kies in het hoofdmenu voor Beheercentrum
  • Klik op het onderdeel Mijn Captain
  • Kies de optie Algemene instellingen
  • Wijzig de onderstaande instelling voor de link Nieuwe aanmeldingen

Mijncaptaininloggen 009

• Wijzig de onderstaande instelling voor de link Inloggegevens opvragen.

Mijncaptaininloggen 010

Voorbeeld

Mijncaptaininloggen 011

Mijncaptaininloggen 012

Mijncaptaininloggen 013

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 juni 2017