Widget: Mijn Competities

 

Functie

Met de Widget Mijn Competities toont u een overzicht van de schietsport competities van een lid. Voor dit overzicht dient u aangemeld te zijn in de Mijn Captain omgeving.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. Op de pagina over de widgets kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

  • Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.

 

schietsport-212

Instellingen Widget Mijn Competitie

Na het loslaten van de widget Mijn Competitie op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

schietsport-213

 

Zichtbaar Stel hier de zichtbaarheid van de widget in.
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 19 juli 2021

Was deze informatie nuttig?