Widget: Paginatitel

Functie

Met de Widget Paginatitel kunt u een pagina titel koppelen aan uw lay-out of pagina.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Paginatitel.

Paginatitel 001

Instellingen Widget Paginatitel

Na het loslaten van de widget Paginatitel op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Paginatitel 002

Instellingen

• Titel uitlijning: Uitlijning van de titel links, midden of rechts
  • Zichtbaar op de openingspagina: Keuze of titel wordt weergegeven op de openingspagina

Voorbeeld

Paginatitel 004

Paginatitel 005

Paginatitel 006

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 10 augustus 2018