Widget: Profielknoppen

Functie

Met de Widget Profielknoppen kunt u sociale media knoppen naar profielen van uw organisatie plaatsen op de website.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Profielknoppen.

Profielknoppen 001

Instellingen Widget Profielknoppen

Na het loslaten van de widget profielknoppen op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Profielknoppen 002

Profielknoppen 003 Geef de URL van uw Facebook profiel in.
Profielknoppen 004 Geef de URL van uw Twitter profiel in.
Profielknoppen 005 Geef de URL van uw LinkedIn profiel in.
Profielknoppen 006 Geef de URL van uw Google Plus profiel in.
Profielknoppen 007 Bepaal de grootte van de deelknoppen.
Profielknoppen 008 Bepaal de uitlijning van de widget Links/Midden/Rechts.
Profielknoppen 009 Bepaal het type deelknop Rond/Vierkant.
Profielknoppen 010 Bepaal of de knoppen geanimeerd weergegeven worden bij muisover.
Profielknoppen 011 Bepaal het thema van de profielknop.

Voorbeeld

Profielknoppen 012

Profielknoppen 013

Profielknoppen 014

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 juni 2017