Widget: Scheidingslijn

Functie

Maak een scheidingslijn en plaats deze tussen twee widgets.

Invoegen widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. Op de pagina over widgets kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Scheidingslijn.

Scheidingslijn 001

Instellingen widget scheidingslijn

Na het loslaten van de widget scheidingslijn op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Scheidingslijn 002

Scheidingslijn 003 Hier kunt u kiezen welke scheidingslijn u wilt hebben. Voor meer informatie: Beheer scheidingslijnen.

Beheer scheidingslijnen

Beheercentrum > Websitebeheer > Beheer scheidingslijnen

Hier kunt u de scheidingslijnen vormgeven die u op uw website kunt gebruiken.

beheer-scheidingslijnen-001

• Als u klikt op het gele IconS Plusje icoon dan komt u in het scherm terecht om een nieuwe scheidingslijn aan te maken.

beheer-scheidingslijnen-002

beheer-scheidingslijnen-003 Geef een naam aan de scheidingslijn.
beheer-scheidingslijnen-004 Kies kleurverloop: Nee, Ja - naar transparant, Ja, naar tweede kleur
beheer-scheidingslijnen-005 Kies kleur.
beheer-scheidingslijnen-006 Kies de dikte van de lijn.