Widget: Zon opkomst/ondergang

Functie

Met de Widget Zonsopkomst/ondergang kunt u met icoontjes laten zien op welk tijdstip de zon op komt en de zon onder gaat.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Zon opkomst/ondergang

zon-opkomst-ondergang-001

Instellingen Widget Zonsopkomst/ondergang

Als u de Widget Zonsopkomst/ondergang los laat dan verschijnt het onderstaande scherm:

zon-opkomst-ondergang-002

• Widget uitlijining: Links, midden of rechts
  • Zichtbaar: Ja

Voorbeeld

Als u met de muis over de afbeelding hangt dan komt het tijdstip en het woord zonsopkomst te voorschijn.

zon-opkomst-voorbeeld zon-ondergang-voorbeeld

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 juni 2017