Handig om te weten

 
  • Bij mailings kunt u data uit de ZELFWERKZAAMHEID gebruiken in e-mails. U kunt dit gebruiken om de huidige stand te mailen naar de leden.
  • In de templatemap staat een email die u daarvoor kunt benutten. Heeft u deze email niet meer? Geen nood. In de variabelen lijst komen de variabelen te staan die u in de email mee kunt nemen. U kunt dus tussentijds een overzicht via de mailing versturen naar alle leden die aan zelfwerkzaamheid meedoen en hen het eigen overzicht van te maken uren en gemaakte uren presenteren.
  • Bij ledenbeheer kunt u op het tabblad “zelfwerkzaamheid” alle urenregistraties en facturaties zien alsmede de voor dat lid van toepassing zijnde uren.
  • Als u factureren vooraf gebruikt, pas dan niet het tarief aan van de uren totdat u een eindafrekening heeft gedaan, anders klopt de terugbetaling niet. Er wordt immers X maal artikel Y gecrediteerd waarbij het bedrag van het artikel komt.
  • U kunt alle bewerkingen meerdere keren uitvoeren. Bijvoorbeeld als er een lid bij is gekomen, of er nog urenbriefjes komen na de eindafrekening. De leden die dan al gefactureerd zijn worden overgeslagen. Indien iemand bij de 2e run meer moet werken (instelling is aangepast/persoon zit in andere groep/lidsoort) dan wordt een 2e artikelregel aangemaakt om de extra uren te factureren.
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 29 juni 2017