Zelfwerkzaamheid definiëren

 

 

Wanneer u de optionele module Zelfwerkzaamheid heeft, wordt er voor u de systeemgroep Medewerker functies aangemaakt. U kunt deze vinden door naar Beheercentrum te gaan --> Groepen --> Onderhoud groepen.

In deze groep kunt u werkzaamheden plaatsen die door medewerkers uitgevoerd kunnen worden en die geregistreerd worden per lid of medewerker.

zelfwerkzaamheid-definieren 

U kunt de zelfwerkzaamheidgroep net zoals alle andere groepen koppelen aan een grootboekrekening om mogelijk kosten of baten voortkomend uit deze groep af te vangen op een eigen grootboekrekening.

In deze groep plaatst u de namen van de werkzaamheden die meetellen in de zelfwerkzaamheid.
 

zelfwerkzaamheid-groepsitems 

U kunt het soort werk dat u wilt registreren selecteren in het onderstaande uitklap menu: 

image-1

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 3 juni 2020