Inloggen e-Captain

Inloggen bij e-Captain

Om in te loggen op de e-Captain omgeving van uw organisatie doet u het volgende.

inloggen-001

• In het scherm dat geopend wordt, geef hier de inloggegevens in die verstrekt zijn via de e-mail.

inloggen-002

• Klik op de knop Inloggen.

inloggen-003

Geheimhoudingsverklaring

Als u de eerste keer inlogt moet u een geheimhoudingsverklaring digitaal ondertekenen. Hierin staat in het kort dat uw niets mag doen in welke vorm dan ook met de data - gegevens die uw organisatie in gebruik heeft in e-Captain, tenzij uw organisatie u daarvoor toestemming geeft. Zonder het accepteren van deze verklaring is het niet mogelijk om verder te werken in e-Captain.

Hoe u akkoord moet geven leest u op de pagina Geheimhoudingsverklaring.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 31 mei 2018