Een copy forward instellen

Als je een e-mailaccount (POP3 of IMAP) via e-Captain hebt dan kun je ook een zogenaamde Copy forward instellen.Een copy forward biedt de mogelijkheid om zowel een e-mailbericht in een POP3/IMAP account te ontvangen en tegelijkertijd ook te laten doorsturen naar een of meerdere andere e-mailadressen.

Om een gewone forward (doorstuur adres) in te stellen leest u deze handleiding.

Om een Copy forward in te stellen moet je inloggen in onze Roundcube Webmail omgeving: https://e-captain.nl/webmail.

• Klik rechtsboven op Instellingen
  • Klik vervolgens links op de optie Filters
  • Om een Copy forward toe te voegen maak je een nieuw Filter aan door op de + te klikken in de Filter kolom

out-of-office01

• Geef een naam op voor het Filter. Bijvoorbeeld Doorsturen
  • Vink de optie Alle berichten aan.
  • Selecteer bij Voer de volgende acties uit de optie Kopieer bericht naar.
  • Selecteer in het uitklapmenu aan de rechterkant Inbox
  • Klik op de + plus om een nieuwe actie toe te voegen
  • Selecteer bij Filter regels de optie Alle berichten
  • Selecteer bij Filter acties in het linker uitklapmenu de optie Doorsturen naar
  • Geef het e-mailadres op waarnaar de e-mail moet worden doorgestuurd.
  • Klik op Opslaan

copy-forward02

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 29 januari 2018