Kassa bonprinter driver Star TSP100

Star bonprinter driver downloaden

De printer driver van de Star TSP100 printer kunt u downloaden van de website van Star Micronics.

Download de printer driver

kassa-printer-driver

• Selecteer bij Product type de TSP100 futurePRNT

In hetzelfde scherm wordt nu een extra scherm geladen waarin u de drivers vind. Dit is altijd de meest recente versie.

• Selecteer de versie waar FULL bij staat.

kassa-printer-driver2

Printer driver installeren

Belangrijk:  Koppel de printer pas aan de kassa als de software is geïnstalleerd!

Nadat de software is gedownload zoekt u op uw computer het gedownloade ZIP bestand. Doorgaans vind u deze terug in de download map op uw computer.

• Pak het ZIP bestand uit.
  • Dubbelklik op de toepassing Autorun om de installatie te starten

kassa-printer-driver3

• Klik op Installatie

kassa-printer-driver4

• Klik op Accepteren bij de Installatie overeenkomst om de installatie te starten.

kassa-printer-driver5

• Doorloop alle stappen in de InstallShield Wizard. U kunt alle standaard instellingen laten staan. Nadat u op Voltooien heeft geklikt is de software geïnstalleerd.

Hoe u de printer verder moet installeren leest u op deze pagina.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 28 augustus 2018