Aanmelden aanwezigheid

 

Aanwezigheid registreren bij Officier van Dienst

Een lid of een bezoeker kan zich aanwezig melden bij de Officier van Dienst. Hiervoor gaat u in de schietsportregistratie pagina naar het onderdeel Aanwezigheid.

 

schietsport-171

 

In het onderdeel Aanwezigheid ziet u alle aanwezige personen. Bovenaan de pagina kunt u leden of bezoekers aanwezig melden.

Leden kunnen aanwezig worden gemeld met hun Lidnummer of KNSA nummer of door een barcode te scannen.

Als leden weer vertrekken kunt u de leden en bezoekers ook afwezig melden. Doet u dat niet dan wordt de aanwezigheid 's-nachts automatisch gereset door e-Captain.

Aanwezigheid registreren bij de deur

Leden of bezoekers kunnen zich ook aanwezig melden bij binnenkomst bij een terminal of scanner. Op de terminal toont u dan de widget Schietsport aanwezigheid melden. Leden kunnen zich dan aanmelden met hun Lidnummer of KNSA nummer.

 

schietsport61

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 16 juli 2021

Was deze informatie nuttig?