Schietsport rapportages

 

Inhoudsopgave

 1. Rapportages

Rapportages

In e-Captain kunt u in de module Schietsport verschillende rapportages opvragen.

 • Ga in het hoofdmenu naar Schietsport en selecteer de optie Rapportage.

 

schietsport-rapportages-01

 

 • Selecteer het gewenste rapport en de gewenste uitvoer en klik dan op de paarse knop Bekijk lijst.
 • Omdat de schietsportdata zeer gevoelige data betreft moet bij het opvragen van een rapport een reden worden opgegeven. De opgegeven reden wordt geregistreerd en kunt u opvragen via het rapport Logboek uitdraai rapportages

De rapporten onder het kopje Officiële documenten conform model KNSA zijn geheel in overeenstemming met de door de KNSA opgestelde documenten. Deze rapporten zijn uitsluitend te exporteren naar een PDF. Op deze PDF documenten worden ook de digitale handtekeningen van uw leden afgedrukt.

Lees meer over de digitale handtekening op de pagina Handtekening uploaden.

   
   
   

  Haal meer uit e-Captain!

  e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

  Bekijk onze trainingen

   
  logo-e-captain-support

  Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

   Ondersteuning op afstand

   

  Geef uw mening

  We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

  Schrijf een review

   
   

  Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 8 oktober 2021

  Was deze informatie nuttig?