Systeempagina Fotoboek

Functie

Met de systeempagina Fotoboek wordt er een pagina aangemaakt waarop de fotoboeken per map worden getoond. Door te klikken op een fotoboek wordt een navigatie pagina geopend waarmee u door de afzonderlijke foto’s van het betreffende fotoboek kunt bladeren.

Map fotoboeken aanmaken

Om fotoboeken te tonen, moet er eerst een map Fotoboeken aanwezig zijn.

• Klik in het hoofdmenu op Websitebeheer.
  • Klik daarna in het submenu op Afbeeldingen.

systeempagina-fotoboek-001

• Klik op de map Fotoboeken en maak binnen deze map een nieuwe submap aan.
  • Dit doet u door te klikken op het systeempagina-fotoboek-002 icoon, met de map Fotoboeken geselecteerd.
  • Hierna kunt u in deze map de afbeeldingen uploaden in e-Captain
  • Alle mappen onder de hoofdmap Fotoboeken, worden als afzonderlijke fotoboeken getoond op de fotoboeken pagina.

Systeem widget instellingen

Binnen een systeempagina vindt u één of meerdere rijen en/of widgets. Sommige van deze widgets zijn zogenaamde systeem widgets. Systeem widgets komen niet voor in het widget overzicht, maar u kunt deze widgets op een zelfde manier bewerken.

• Open de systeempagina Fotoboek.

systeempagina-fotoboek-01

• Klik op het systeempagina-fotoboek-004 icoon in de rechter bovenhoek van de systeem widget Fotoboek. Hierdoor zal het instellingen scherm geopend worden.

systeempagina-fotoboek-02

Titel Geef hier de titel op van het fotoboek album.
Titel uitlijning Titel uitlijning links, midden en rechts
Albumtitel uitlijning Albumtitel uitlijning links, midden en rechts
Fotoboek map Kies hier de map van het juiste fotoboek
Toon mapomschrijving Toon mapomschrijving
Sortering albums Bepaal de volgorde hoe het fotoboek getoond wordt op de website. Nieuw naar Oud , Oud naar Nieuws, Alfabetisch A - Z of Alfabetisch Z - A.
Sortering foto's Bepaal de sortering van de foto's hoe deze op de webiste getoond worden. Nieuw naar Oud , Oud naar Nieuws, Alfabetisch A - Z of Alfabetisch Z - A.
Aantal albums per rij* Aantal albums per rij die getoond worden in het fotoboeken overzicht.
Aantal foto's per rij* Aantal individuele foto’s per rij in een specifiek fotoboek.
Aantal foto's per pagina Totaal aantal foto’s per pagina.
Kruimelpad Ja of Nee
Scroll automatisch in beeld? Ja of Nee
Zichtbaar Stel de zichtbaarheid in.