Systeempagina Mail a Friend

Functie

Met de systeempagina Mail-a-friend wordt een pop-up pagina geopend waarmee u een pagina kunt delen door middel van e-mail. Deze pagina wordt alleen geopend in combinatie met de Deelknop e-Mail van de widget Deelknopppen.

Hoe te gebruiken

U kunt een deelknoppen widget plaatsen op de website. Deze deelknoppen widget heeft een aantal deelknoppen voor de bekende sociale media sites. Eveneens bevat deze widget ook een e-mail knop. Door het plaasten van deze knop, wordt automatisch de systeem pagina Mail-a-Friend aangesproken als op de knop wordt geklikt.

• Plaats op uw pagina of lay-out de widget Deelknoppen.

systeempagina-mail-a-friend-001

• Open de instellingen van de widget Deelknoppen.
  • Zet de instelling Mail-a-Friend knop op JA.
  • Sla eventuele wijzigingen op door te klikken op de knop Opslaan.
  • Meer informatie over de widget Deelknoppen vindt u in dit document.

Voorbeeld

systeempagina-mail-a-friend-002

systeempagina-mail-a-friend-003

• Als u klikt op de e-mail knop, wordt de onderstaande pop-up geopend.

systeempagina-mail-a-friend-004

• Na het verzenden zal e-Captain de onderstaande melding geven.

systeempagina-mail-a-friend-005

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 29 juni 2017