Hoe krijg ik de website die in e-Captain is gemaakt op een externe domeinnaam?

DNS aanpassen met het IP adres van e-Captain

Indien de domeinnaam elders is geregistreerd en u wilt  (naam van de verening)-site.e-captain.nl  website bereikbaar maken via uw eigen domeinnaam, dan moet u bij uw domeinprovider de DNS aanpassen met onze records en het ip-adres van e-Captain invullen. Om te weten welk ip-adres u moet gebruiken kunt u bellen naar de helpdesk 073-614 14 40 of een e-mail sturen naar: ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl

SPF record aanpassen met SPF record van e-Captain

Om vanuit e-Captain namens uw eigen domeinnaam te mailen moet een zogenaamd SPF record worden toegevoegd in de DNS van uw domeinnaam.

Meer informatie hierover vindt u op onze pagina: Hoe kan ik mijn eigen domeinnaam als afzenderadres gebruiken als mijn domeinnaam niet bij e-Captain staat?

SSL beveiligingscertificaat afnemen bij e-Captain

SSL beveiligingscertificaat is verplicht als u uw website heeft ondergebracht in e-Captain.

U kunt hiervoor het betreffende contract downloaden. Geef in dit contract aan om welke domeinnaam het gaat.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 28 juni 2018