Toshiba TEC B-EV4 labelprinter werkt niet

Algemeen

De Toshiba B-EV4 labelprinter wordt geleverd als labelprinter bij het XPOS kassa systeem. Hoe u deze printer installeert leest u op de pagina Kassa labelprinter installeren.

Checks bij storingen

Als de labelprinter niet werkt controleer dan het volgende:

• Staat de printer aan en zitten er labels in de printer? Controleer alle aansluitingen, zowel stroom als USB aansluiting.
  • Controleer of de inktrol niet op is.
  • Controleer of de sensor niet vuil is en in het midden staat.
  • Is de labelprinter correct aangesloten aan uw kassa?
  • Zet de printer en kassa uit en laat deze een minuut uit staan. Haal eventueel de stekkers even uit het stopcontact. Start daarna de kassa en de printer weer op.
  • Is er een USB verlengkabel gebruikt tussen de kassa en de printer? Verwijder deze en sluit de printer direct aan op de kassa met de meegeleverde kabel.
  • Controleer of de printer in e-Captain Beheercentrum is gekoppeld aan de kassa. Zie pagina Kassa labelprinter installeren - stap 5.
  • Is e-Captain Communications actief? Zie pagina e-Captain Communications
  • Kalibreer de labelprinter opnieuw. Zie pagina Kassa labelprinter installeren - stap 4.
  • Installeer e-Captain Communications opnieuw.
  • Installeer de Toshiba TEC B-EV4 driver opnieuw.
  • Sluit de printer aan op een andere PC en print een testpagina.

Download Toshiba TEC B-EV4 driver

toshiba-b-ev4t2-labelprinter
Naam: Fabriekshandleiding Toshiba TEC B-EV4 labelprinter (Engels)
Type: pdf
Grootte: 1.25 MB
 Download
Naam: Toshiba B-EV4 labelprinter setting tools handleiding (Engels)
Type: pdf
Grootte: 282 kB
 Download

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 28 augustus 2018